Sportsman 445 Max

 

 

A Sportsman 445 Max siklóhajó alkalmas családok részére édesvízi horgászatra s vízisíelésre egyaránt. A csomagok elhelyezésére a hajófarban, illetve a középső ülés alatt kialakított rakodóhelyen van lehetőség. A hajó fel van szerelve alumínium padlólappal, fürdőlétrával, automata szivattyúval a hajófenékben, kormánykonzollal, elektromos rendszerrel, a hajó szélén s elején található kapaszkodó elemekkel.
A hajót egy 20 LE Suzuki motor is fürgén mozgat, de maximum egy 30 LE Suzuki motor is felszerelhető rá. Elektromos motorokkal is könnyen mozgatható, például egy Torqeedo 4.0 R motorral 12-13 km/h sebességet is eléri.
Anyaga kiváló minőségű, korrózió álló alumínium.
A hajó Securmark biztonsági jelzésekkel van ellátva: kicsi micro pontokból álló egyedi ID kódok vannak elrejtve a hajótest számos pontján, így a hajó könnyen beazonosítható bármilyen jellegű probléma során.

Minden hajót használatra kész állapotban, összeszerelve tudunk biztosítani, amely igény esetén  magába foglalja a motor, elektromos motor, halradar felhelyezését, s az ehhez szükséges kábelezés elvégzését.

Hossz: 451 cm
Szélesség: 175 cm
Súly: 202 kg
Súly motorral: 305 kg
Szabadoldal magasság: 50 cm
Belsõ magasság: 60 cm
Gerincmélység: 73 cm
Anyagvastagság: 2 mm
Gerinc szöge: 9°
Javasolt motor nagyság: 30 LE
Trib: hosszú
Terhelhetõség: 465 kg
Férõhely: 5
Engedélyezett hajózási körzet: tengeri partmenti
1 személlyel 26 csomós sebesség érhető el 30 LE motorral

Suzuki DF30

Suzuki DF30

30 LE távvezérlős Suzuki hajómotor

Több info
Suzuki DF20

Suzuki DF20

20 LE távvezérős Suzuki motor

Több info
i-Pilot, i-Pilot Link

i-Pilot, i-Pilot Link

i-Pilot Csatlakoztasson i-Pilotot elektromos orrmotorjához az automata hajóvezérlés céljából. Ez a GPS által irányított navigációs rendszer egy LCD távirányítóval működtethető, mely azonnali visszajelzést és a hajó önálló vezérlését biztosítja Önnek a gondtalan horgászás érdekében. Kiváló partszéli pergető-, vertikális horgászathoz és harcsázáshoz is. i-Pilot Link Használjon i-Pilot Linket , mely lehetővé teszi , hogy elektromos orrmotorját távirányítóval irányíthassa vagy  az elektromos orrmotor a Humminbird halradar térképén előre bejelölt útvonalon mozgassa hajóját. Ha beállítja a térképen azokat a pontokat, ahol tapasztalatai szerint az...

Több info
Torqeedo Cruise 2.0 R

Torqeedo Cruise 2.0 R

24 V-os elektromos csónakmotor

Több info
Torqeedo Cruise 4.0 R

Torqeedo Cruise 4.0 R

48 V-os távirányításos vezérlésű elektromos hajómotor

Több info
Humminbird 899ci HD SI Combo

Humminbird 899ci HD SI Combo

Kristálytiszta, erős napfényben is jól látható halradar

Több info