Fishing 440

 

A Fishing 440 kiváló hajó olyan horgászok részére, akik szeretnek új vizeket felfedezni.Rendkívül könnyen szállítható,akár tetőcsomagtartón is,s egy ember is könnyen vízre tuda helyezni akkoris, ha nem áll rendelkezésre sólyapálya. ( Ide kattintva megtekintheti, milyen könnyű a tetőcsomagtartóra való felhelyezése )Ezen kívül alkalmas édesvízi kirándulásokra, az egész család számára. Akár 4 fő is könnyen elfér a csónakban, a csomagok elhelyezését pedig a hajófarban, s a középső ülés alatt található rakodótér teszi lehetővé.Könnyű, de tartós, palánkos építést mintázó evezőcsónak, mely könnyen manőverezhető.A haladás megkönnyíthető kisebb 5 LE benzines Suzuki motorral, illetve elektromos motorokkal is. Benzinfogyasztása rendkívül kedvező, alig 0.11 liter tengeri mérföldenként ( 1 tengeri mérföld = 1852m), 13 km/h-ás sebesség mellett. A csónak kiváló minőségű, korrózió álló alumíniumból készül.

Minden hajót használatra kész állapotban, összeszerelve tudunk biztosítani, amely igény esetén magába foglalja a motor, elektromos motor, halradar felhelyezését, s az ehhez szükséges kábelezés elvégzését.

Hossz: 431 cm
Szélesség: 164 cm
Súly: 94 kg
Súly motorral: 131 kg
Szabadoldal magasság: 50 cm
Belsõ magasság: 54 cm
Gerincmélység: 60 cm
Anyagvastagság: 1,7 mm
Gerinc szöge: –
Javasolt motor nagyság: 5 LE
Trib: rövid
Terhelhetõség: 400 kg
Férõhely: 4
Engedélyezett hajózási körzet: belvizi
1 személlyel 11,5 csomós sebesség érhető el 5 LE motorral

Suzuki DF5

Suzuki DF5

5 LE kormánykaros hajómotor

Több info
i-Pilot, i-Pilot Link

i-Pilot, i-Pilot Link

i-Pilot Csatlakoztasson i-Pilotot elektromos orrmotorjához az automata hajóvezérlés céljából. Ez a GPS által irányított navigációs rendszer egy LCD távirányítóval működtethető, mely azonnali visszajelzést és a hajó önálló vezérlését biztosítja Önnek a gondtalan horgászás érdekében. Kiváló partszéli pergető-, vertikális horgászathoz és harcsázáshoz is. i-Pilot Link Használjon i-Pilot Linket , mely lehetővé teszi , hogy elektromos orrmotorját távirányítóval irányíthassa vagy  az elektromos orrmotor a Humminbird halradar térképén előre bejelölt útvonalon mozgassa hajóját. Ha beállítja a térképen azokat a pontokat, ahol tapasztalatai szerint az...

Több info
Torqeedo Travel 1003

Torqeedo Travel 1003

29,6 V-os elektromos hajómotor

Több info
Minn Kota Traxxis 55

Minn Kota Traxxis 55

12 V-os elektromos hajómotor.

Több info
Humminbird 899ci HD SI Combo

Humminbird 899ci HD SI Combo

Kristálytiszta, erős napfényben is jól látható halradar

Több info