Sportsman 445 Basic

A Sportsman 445 Basic siklóhajó alkalmas családok részére édesvízi horgászatra s vízisíelésre egyaránt. A csomagok elhelyezésére a hajófarban , illetve a középső ülés alatt kialakított rakodóhelyen van lehetőség. A hajó fel van szerelve alumínium padlólappal, fürdőlétrával, illetve egy automata szivattyúval a hajófenékben. Anyaga kiváló minőségű, korrózió álló alumínium. A hajót egy 10 LE Suzuki motor is fürgén mozgatja, de maximum egy 20 LE Suzuki kézikormányzású motor szerelhető rá.Elektromos motorokkal is könnyen mozgatható, például egy 4kW teljesítményű Torqeedo egy személlyel siklásba hozza.
A hajó Securmark biztonsági jelzésekkel van ellátva: kicsi micro pontokból álló egyedi ID kódok vannak elrejtve a hajótest számos pontján, így a hajó könnyen beazonosítható bármilyen jellegű probléma során.

Minden hajót használatra kész állapotban, összeszerelve tudunk biztosítani, amely igény esetén  magába foglalja a motor, elektromos motor, halradar felhelyezését, s az ehhez szükséges kábelezés elvégzését.

Hossz: 451 cm
Szélesség: 175 cm
Súly: 177 kg
Súly motorral: 280 kg
Szabadoldal magasság: 50 cm
Belsõ magasság: 60 cm
Gerincmélység: 73 cm
Anyagvastagság: 2 mm
Gerinc szöge: 9°
Javasolt motor nagyság: 20 LE
Trib: hosszú
Terhelhetõség: 465 kg
Férõhely: 5
Engedélyezett hajózási körzet: tengeri partmenti
1 személlyel 23 csomós sebesség érhető el 20 LE motorral

Suzuki DF20A

Suzuki DF20A

20 LE kormánykaros hajómotor

Több info
Suzuki DF9,9B

Suzuki DF9,9B

10 LE kormánykaros hajómotor

Több info
i-Pilot, i-Pilot Link

i-Pilot, i-Pilot Link

i-Pilot Csatlakoztasson i-Pilotot elektromos orrmotorjához az automata hajóvezérlés céljából. Ez a GPS által irányított navigációs rendszer egy LCD távirányítóval működtethető, mely azonnali visszajelzést és a hajó önálló vezérlését biztosítja Önnek a gondtalan horgászás érdekében. Kiváló partszéli pergető-, vertikális horgászathoz és harcsázáshoz is. i-Pilot Link Használjon i-Pilot Linket , mely lehetővé teszi , hogy elektromos orrmotorját távirányítóval irányíthassa vagy  az elektromos orrmotor a Humminbird halradar térképén előre bejelölt útvonalon mozgassa hajóját. Ha beállítja a térképen azokat a pontokat, ahol tapasztalatai szerint az...

Több info
Torqeedo Cruise 4.0 T

Torqeedo Cruise 4.0 T

48 V-os elektromos hajómotor

Több info
Torqeedo Cruise 2.0 T

Torqeedo Cruise 2.0 T

24 V-os elektromos hajómotor

Több info
Torqeedo Travel 1003

Torqeedo Travel 1003

29,6 V-os elektromos hajómotor

Több info
Minn Kota Traxxis 55

Minn Kota Traxxis 55

12 V-os elektromos hajómotor.

Több info
Humminbird 899ci HD SI Combo

Humminbird 899ci HD SI Combo

Kristálytiszta, erős napfényben is jól látható halradar

Több info