Sportsman 445 Catch

A Sportsman 445 Catch, egy masszív sport-horgászhajó. Kialakítása a horgászat igényeihez igazodik, a hajó orrában található egy horgászplatform,amire elektromos horgony és távvezérlésű elektromos orrmotor szerelhető.Ezen kívül  hatalmas hely van a hajófenékben, mely lehetővé teszi a kényelmes horgászatot, elhelyezkedést. Mind pergetéshez és vertikális horgászathoz is kiválóan alkalmas.Felszerelhető két darab, összecsukható horgászszékkel. A Sportsman 445 Catch egy különleges siklóhajó, mely könnyed súlyának köszönhetően gond nélkül szállítható az otthonunk és a tavak,folyók között. A hajó fel van szerelve kormánykonzollal, horgászbot tartóval, hatalmas tárolóhelyekkel, padlólappal, fürdőlétrával, automata szivattyúval a hajófenékben, számos 12 V-os csatlakozóval, kényelmes fogású kapaszkodó elemekkel a hajó oldalán s elején egyaránt, elektromos rendszerrel.Ezen kívül a hajó hátuljára elektromos segédmotor szerelhető. A hajóra 20- 30 LE Suzuki motorok szerelhetőek.A kényelmet szolgálja a  műcsalitartó s a fotózáshoz segítséget nyújt a halmérce, amivel pontosabban dokumentálhatja, hogy mekkora halat fogott.
A hajó anyaga kiváló minőségű, korrózió mentes alumínium.
A hajó Securmark biztonsági jelzésekkel van ellátva: kicsi micro pontokból álló egyedi ID kódok vannak elrejtve a hajótest számos pontján, így a hajó  könnyen beazonosítható bármilyen jellegű probléma során.

Minden hajót használatra kész állapotban, összeszerelve tudunk biztosítani, mely magába foglalja a motor, elektromos motor, halradar felhelyezését, s az ehhez szükséges kábelezés elvégzését.

Hosszúság: 451 cm
Szélesség: 175 cm
Súly: 230 kg
Magasság: 73 cm
Max. motor: 30 LE (22 kW)
Motor típus: Hosszú
Max. terhelés: 465 kg
Max. személyek száma: 3
Anyagvastagság: 2.0 mm
CE minősítése C: Part közeli és belvízre

Suzuki DF30

Suzuki DF30

30 LE távvezérlős Suzuki hajómotor

Több info
Suzuki DF20

Suzuki DF20

20 LE távvezérős Suzuki motor

Több info
i-Pilot, i-Pilot Link

i-Pilot, i-Pilot Link

i-Pilot Csatlakoztasson i-Pilotot elektromos orrmotorjához az automata hajóvezérlés céljából. Ez a GPS által irányított navigációs rendszer egy LCD távirányítóval működtethető, mely azonnali visszajelzést és a hajó önálló vezérlését biztosítja Önnek a gondtalan horgászás érdekében. Kiváló partszéli pergető-, vertikális horgászathoz és harcsázáshoz is. i-Pilot Link Használjon i-Pilot Linket , mely lehetővé teszi , hogy elektromos orrmotorját távirányítóval irányíthassa vagy  az elektromos orrmotor a Humminbird halradar térképén előre bejelölt útvonalon mozgassa hajóját. Ha beállítja a térképen azokat a pontokat, ahol tapasztalatai szerint az...

Több info
Torqeedo Cruise 2.0 R

Torqeedo Cruise 2.0 R

24 V-os elektromos csónakmotor

Több info
Humminbird 899ci HD SI Combo

Humminbird 899ci HD SI Combo

Kristálytiszta, erős napfényben is jól látható halradar

Több info