Arkip 460

 

Az Arkip 460 siklóhajó ideális mindenfajta szabadidős tevékenység végzéséhez, mint például vízisíeléshez, folyókon vagy tavakon való horgászathoz, így megfelelő kikapcsolódási lehetőséget nyújt az egész családnak. A viszonylag könnyű súlyából adódóan szállítása igen egyszerű.Maximum 50 LE benzines Suzuki motorral felszerelhető, de más elektromos motorokkal is könnyen irányítható. A hajó fel van szerelve erős és kényelmes kapaszkodó elemekkel, alumínium padlólappal, fürdőlétrával, automata vízszívattyúval a hajófenékben, egy 150 cm-es horgászbotok tárolására alkalmas dobozzal, oldalsó kormánykonzollal, navigációs fénnyel, illetve hatalmas utas-, és rakodóhelyekkel.
A hajó anyaga kiváló minőségű korrózió mentes alumínium.
A hajó Securmark biztonsági jelzésekkel van ellátva: kicsi micro pontokból álló egyedi ID kódok vannak elrejtve a hajótest számos pontján, így a hajó könnyen beazonosítható bármilyen jellegű probléma során.

Minden hajót használatra kész állapotban, összeszerelve tudunk biztosítani, amely igény esetén  magába foglalja a motor, elektromos motor, halradar felhelyezését, s az ehhez szükséges kábelezés elvégzését.

Hossz: 460 cm
Szélesség: 185 cm
Súly: 286 kg
Súly motorral: 394 kg
Szabadoldal magasság: 58 cm
Belsõ magasság: 60 cm
Gerincmélység: 80 cm
Anyagvastagság: 2,4 mm
Gerinc szöge: 12°
Javasolt motor nagyság: 50 LE
Trib: hosszú
Terhelhetõség: 525 kg
Férõhely: 6
Engedélyezett hajózási körzet: tengeri partmenti
1 személlyel 33 csomós sebesség érhető el 50 LE motorral

Suzuki DF50A

Suzuki DF50A

50 LE távirányításos hajómotor

Több info
i-Pilot, i-Pilot Link

i-Pilot, i-Pilot Link

i-Pilot Csatlakoztasson i-Pilotot elektromos orrmotorjához az automata hajóvezérlés céljából. Ez a GPS által irányított navigációs rendszer egy LCD távirányítóval működtethető, mely azonnali visszajelzést és a hajó önálló vezérlését biztosítja Önnek a gondtalan horgászás érdekében. Kiváló partszéli pergető-, vertikális horgászathoz és harcsázáshoz is. i-Pilot Link Használjon i-Pilot Linket , mely lehetővé teszi , hogy elektromos orrmotorját távirányítóval irányíthassa vagy  az elektromos orrmotor a Humminbird halradar térképén előre bejelölt útvonalon mozgassa hajóját. Ha beállítja a térképen azokat a pontokat, ahol tapasztalatai szerint az...

Több info
Torqeedo Cruise 2.0 R

Torqeedo Cruise 2.0 R

24 V-os elektromos csónakmotor

Több info
Torqeedo Cruise 4.0 R

Torqeedo Cruise 4.0 R

48 V-os távirányításos vezérlésű elektromos hajómotor

Több info
Humminbird 899ci HD SI Combo

Humminbird 899ci HD SI Combo

Kristálytiszta, erős napfényben is jól látható halradar

Több info