Sportsman 445 Catch Tiller

Catch Tiller

A Sportsman 445 Catch Tiller tulajdonságai mind megegyeznek a Sportsman 445 Catch horgászhajó tulajdonságaival. Egy lényeges különbség azonban, hogy a Sportsman 445 Catch Tillerhez nem tartozik kormányállás, így kormánykaros motorokkal irányítható.

Minden hajót használatra kész állapotban, összeszerelve tudunk biztosítani, amely igény esetén magába foglalja a motor, elektromos motor, halradar felhelyezését, s az ehhez szükséges kábelezés elvégzését.

 

Suzuki DF25A

Suzuki DF25A

25 LE kormánykaros hajómotor

Több info
Suzuki DF20A

Suzuki DF20A

20 LE kormánykaros hajómotor

Több info
i-Pilot, i-Pilot Link

i-Pilot, i-Pilot Link

i-Pilot Csatlakoztasson i-Pilotot elektromos orrmotorjához az automata hajóvezérlés céljából. Ez a GPS által irányított navigációs rendszer egy LCD távirányítóval működtethető, mely azonnali visszajelzést és a hajó önálló vezérlését biztosítja Önnek a gondtalan horgászás érdekében. Kiváló partszéli pergető-, vertikális horgászathoz és harcsázáshoz is. i-Pilot Link Használjon i-Pilot Linket , mely lehetővé teszi , hogy elektromos orrmotorját távirányítóval irányíthassa vagy  az elektromos orrmotor a Humminbird halradar térképén előre bejelölt útvonalon mozgassa hajóját. Ha beállítja a térképen azokat a pontokat, ahol tapasztalatai szerint az...

Több info
Torqeedo Cruise 2.0 T

Torqeedo Cruise 2.0 T

24 V-os elektromos hajómotor

Több info
Humminbird 899ci HD SI Combo

Humminbird 899ci HD SI Combo

Kristálytiszta, erős napfényben is jól látható halradar

Több info